Рождена (Натална) астрология

Рождената астрология е отправната точка на всеки хороскоп, който се изчислява от датата, часа и мястото на раждане. Наталната карта е първият ни отпечатък, първата ни снимка, посочени от позициите на Слънцето, Луната и осемте планети.

Отбелязваме тяхното разположение в окръжност от 360 градуса, разделена на 12 сектора, наречени домове. Всеки дом съответства на един от дванайсете зодиакални знаци и отговарят за определени области от живота, характера и външният вид на човека.

За какво се отнася рождената (натална ) астрология

Първоначално се е отнасяла до прогнозиране на събития, предсказания за бита и качеството на живот. Бащата на съвременната астрология Алан Лео, въвежда идеята, че рождената астрология, може да се използва за себепознание, анализ и просветление.

Не е нужно да вярвате в астрологията, за да убедите, че в небесната окръжност на наталната карта, тя работи и отразява изумително добре, нашите качества и недостатъци, таланти и заложби, най-съкровените ни копнежи.

Всяка рождена астрология отговаря на въпроса „Кой съм аз и защо съм тук?“. Указва посоката на нашата съдба, опитностите и уроците, които имаме да осъзнаем и усвоим. Познанието на вътрешната ни същност, нейните потенциали и слабости, е първата стъпка към просветлението на собственият ни живот.

Всеки от нас, смята, че познава себе си достатъчно добре и никой друг не би могъл да знае по-добре, какъв съм, какво чувствам, как мисля. И е прав. Някой друг няма как да знае, но вашата рождена карта ще му каже. Всяко същество има своята единствена и уникална небесна окръжност, а същото разположение на планетите, се наблюдава отново след 25 000 години, както по времето на нашето раждане.

Астрологията

Астрологията е мощен инструмент, който изучава циклите на планетите. Абсолютно обективна и безпристрастна, тя не се интересува какво мислим ние за себе си. Рождената карта е тази, която отразява външната и вътрешна цялост на индивида и има много още какво да Ви каже.

Допълнителна информация

Можете да прочете допълнителна информация за вашите хороскопи, като посетите нашата БЛОГ страница. Последвайте нашата FACEBOOK страница, за да сте в крак с всякакви нови информации за вашия хороскоп.