Астрологична прогноза

„Всичко, което е написано горе, е отражение на това, което се случва долу.“ е перифразираният закон на съответствията, чрез който се прогнозират бъдещите събития за астрологична прогноза.

Терминът „Хороскоп“

Произлиза от гръцки и означава „разглеждане на времето“. Думата „планета“, също произлиза от гръцки и значи „блуждаещ“. Докато планетите се местят, движат се в различни посоки, прекосяват зодиака, тяхната енергия се променя. Въздействието на всяка планета е различно, но принципът на тяхната енергетика и цикли, си остава един и същ. Ритъмът на Вселената, е ритъмът на Земята, човека и природата. Без него, всички ние щяхме да бъдем блуждаещи, без цел и посока. Вибрациите на тези честоти, влияе на отделният човек и цели групи. Така астролозите, съставят карта на времето (хороскоп), виждат как протича енергията във Вселената и какъв ще е най-вероятният изход. Астрологичната прогноза, посочва времето и мястото на тези действия, рождената карта –  как ще реагирате на тях.

Затова няма никаква изненада за човека кога ще завали сняг, дори го очаква, така и за астролога няма изненада, кога се очаква да се ожените или да ви се роди дете, да си смените работата. И все пак, това са бъдещи тенденции, показващи времето и характера на събитията. Ако вашите лични цели и желания са други, можете да насочите усилията си в избраната посока, използвайки ресурсите на хороскопа. Как ще използвате тези тенденции, зависи от вас. При максимално точните астрологични прогнози, се съчетават няколко метода – транзити, лунации, прогресии, слънчеви революции.

Бъдещите събития

Те са може би най-интересната и вълнуваща част от астрологията, натоварени с много очаквания. Не рядко се случва, човек да влага много усилия и време в една посока, тенденциите в хороскопа също да го подкрепят, но резултатът така и да не идва. Всичко чака своето време и място, за да се случи, или правилният човек. Често, точният човек е разковничето на много наши главоболия и надежди. Раждаме се, за да опознаем себе си, да израснем. Отношенията ни с другите са неразделна част от този път, а синастрията е тази, която ни говори за любовта.

Допълнителна информация

Можете да прочете допълнителна информация за вашата астрологична прогноза, като посетите нашата БЛОГ страница. Последвайте нашата FACEBOOK страница, за да сте в крак с всякакви нови информации за вашия хороскоп.