Астрологична консултация

Последните години има много достъпна информация за астрологията, изготвянето на хороскопи и от каквa астрологична консултация, човек може да се възползва. Допреди 10-15 години, всичко това звучеше като сложна терминология, на която малцина се доверяваха. Към днешна дата, астрологичната консултация, смятам че не е достатъчно добре разбрана от широката аудитория. Събрала значителна популярност, хората я използват намирайки я за нещо модерно и актуално. В практиката си, забелязвам, че най-често клиентите се спират на астрологичната консултация, защото нямат друг избор.

Попадна ли са в житейска ситуация, от която не знаят как да излязат и търсят решение. Има и такива, които си сверяват часовника, един или два пъти годишно, преди събитията да са се случили. Общоприетото разбиране за консултиране, е след, а не преди събитията. Астрологичните консултации имат за цел да бъдат максимално полезни на своите клиенти, във всеки един етап. Ресурсите с които астрологията разполага, не я поставят в рамки, кога да се обърнете към нея. Добре би било, изборът от астрологична консултация, да бъде правен осъзнато, а не под натиска на житейските дилеми. Само тогава, човек може да извлече максимално полезна информация за себе си, която да приложи разумно.

Видове астрологична консултация

Има различни по вид астрологични консултации, отнасящи се до нашето минало, настояще и бъдеще. Според потребността на отговорите които търсите, може да прочетете статията за Видове астрология. В астрологичните консултации, всеки астролог изгражда система на работа. Методът, който съм избрала, е съвкупност от различните раздели на астрологията, даващи обективно най-много информация, съобразено с индивидуалните потребности. Наталната карта може да посочи къде да търсите любовта, но прогностичните методи са тези, които ще кажат кога.

Може цял живот да опитвате късмета си на грешното място, чудейки се как така на някои хора, сякаш им се подарява късмета. Може, ако знаеш къде да насочиш своите собствени таланти. Подхода който използвам в астрологичните си консултации са основно натална (рождена) карта, транзити на планетите, прогресии (един ден от живота е равен на една година), слънчева революция (соларен хороскоп). Обединената база от информация на тези раздели е толкова голяма, че понякога една астрологична консултация не е достатъчна. Изключително внимание и анализ отделям на лунациите,  особено на Слънчевите и Лунни затъмнения.

В астрологичните ми консултации, те не са включени. Личните ми наблюдения са, че те са особено важни както в наталната карта, така и в соларната карта. Този метод дава забележителни резултати. Не е включен в консултациите, тъй като сам по себе си, е необходимо да бъде много добре разбран. Лунациите не могат да бъдат изолиран способ, ако човек не е направил поне една астрологична консултация, на база останалите компоненти в хороскопа. Заинтересованите, които съзнателно конструират бъдещето си, този вид астрологична консултация, може да бъде допълнително дискутирана и реализирана.

Допълнителна информация

Можете да прочете допълнителна информация за вашата астрологична прогноза, като посетите нашата БЛОГ страница. Последвайте нашата FACEBOOK страница, за да сте в крак с всякакви нови информации за вашия хороскоп.